Второ медицинско мислење

За да добиете второ медицинско мислење, следете ги следните чекори:

1.

Изберете специјалист по ваш избор и побарајте второ медицинско мислење преку неговиот профил, или отворете нов случај и оставете на нас да избереме најпогоден специјалист за вас.

2.

Пополнете го формуларот за нарачка. Нашиот тим потоа ќе ви помогне да ги поставите вашите медицински досиеја и други потребни информации.

3.

Ќе добиете второ медицинско мислење во рок од 7 работни дена по доставување на неопходната документација и информации.

Изберете сами.

Изберете го специјалистот сами и отворете нов случај преку неговиот профил.

Изберете специјалист

Оставете ние да избереме за вас

Отворете нов случај и ние ќе ви помогнеме да изберете специјалист.

Отворете нов случај

Некои од нашите специјалисти

Достапна е второ медицинско мислење од повеќе од 100 водечки стручњаци ширум светот.

Прикажи ги сите